Belevaló nőket kínál a TLC

Igazi belevaló nők történeteit kínálja július végétől a TLC. Vadonatúj részekkel érkezik Theresa Caputo a Született médium immár ötödik évadával, és hosszú várakozás után itthon is képernyőre kerül a közkedvelt Maffiózófeleségek harmadik évada.

Spiritualitásban és harsány veszekedésekben gazdag hetek következnek a két népszerű sorozatnak, a Long Island-i és Staten Island-i hölgyeknek köszönhetően – ígéri a tévécsatorna.

szuletett_medium

A Született médium legújabb évada újabb misztikus és megható történeteket szállít a nézőknek. Theresa nem okoz csalódást a legfrissebb epizódokban sem: meglepően pontos és néha nem várt olvasásaival hihetetlen érzelmi reakciókat vált ki ügyfeleiből. Emellett férjével, Larryvel új családi problémákkal kell szembesülniük: fiúk és lányuk is kirepült a családi fészek szerető és védelmező burkából, így a szülőknek is hozzá kell szokniuk az új helyzethez. A Született médium új évad július 29-én, kedden 20:10-kor kezdődik.

maffiozo_felesegekA Maffiózófeleségek egyenesen Staten Islandról érkeznek legújabb történeteikkel és harsány mindennapjaikkal a TLC műsorára. Drita, Carla, Karen, Renee és persze Big Ang szerda esténként 9-től költözik be az otthonokba. A harmadik évadban mindegyik asszony megpróbál továbblépni a múlt történésein. Ex-férje árulása után Renee nyomasztó titkot cipel magával, míg Big Ang fia drogrehabilitációjával és elítélésével próbál megbirkózni. Drita férjét, Lee-t kiengedik a börtönből, így a nő választás elé kerül: visszafogadja-e otthonába és szívébe a férjét, vagy inkább váljon el tőle. Carla legnagyobb meglepetésére egyre nagyobb a szerelem volt férje és annak vadonatúj fiatal barátnője között… Karen pedig tovább építi vállalkozását, de közben néhány megdöbbentő információt kap barátjáról, Dave-ről. A magánéleti zűrzavar mellett a természet is közbeszól: a Sandy hurrikán teljesen letarolja Staten Islandet, de a maffiózó feleségek elég erősek és okosak ahhoz, hogy újraépítsék szűkebben vett otthonukat és környezetüket is.

  • Megosztom