Belehúznak ősszel a Sony csatornái

Minden eddiginél több saját gyártású műsor és országos premier érkezik ősszel a Sony Pictures Television hazai csatornáira. A VIASAT6-ra érkezik a Celebcella (Celebs in Solitary) című produkció, a Totalcar legújabb évada és egy vadonatúj szórakoztató tartalom, a Balhés csajok.

A Celebcella (Celebs in Solitary) a Sony Pictures Television (SPT) formátuma, amelyet eredetileg a Stellify Media alkotott a Channel 5 számára az Egyesült Királyságban. A valódi anti-social kísérlet celebeket állít kihívás elé, hogy megmutathassák, meddig bírják elszigetelten a külvilágtól, egy steril környezetbe zárva – információ, telefon, közösségi média, emberi kapcsolatok nélkül –, és mit hoz ez ki belőlük. Vadonatúj részekkel tér vissza a Totalcar is, amiben a jól ismert autós teszteken kívül egy zöld projektbe is belevág Bazsó Gábor és Winkler Róbert. Egy hazánkban még be nem mutatott formátummal is jelentkezik a csatorna, érkezik a Here Come the Girls szórakoztató reality show hazai verziója, a Balhés csajok.

A VIASAT3 népszerű műsorai is vadonatúj részekkel jelentkeznek, jönnek az Észbontók, akik nap mint nap meglepnek minket egyedi gondolkodásmódjukkal. A vetélkedőt Kovács Áron vezeti, és ebben az évadban is népszerű celebpárok próbálják megfejteni a játékosok észjárását. A Feleségek luxuskivitelben is új részekkel tér vissza, konfliktusok, dráma, csillogás és számos meglepetés várja a nézőket.

Országos premierekkel is készült az őszre az SPT hazai portfóliója, az AXN-re érkezik többek között az Alex Rider első évada, az Elfeledve harmadik évada, a Los Angeles legjobbjai második évada és a MacGyver negyedik évada. Csatorna premierként jön a Doktor Murphy harmadik szezonja, rövid kihagyás után pedig a SWAT – Különleges egység, a SEAL Team, az Újonc és a Gyilkos elmék legújabb premier évadai is folytatódnak a csatorna műsorán.

A VIASAT6 olyan sikerszériákkal erősít, mint Az eskü első évada, a Marvel’s Runaways harmadik és a Mocsárlény: A sorozat első évada, de a Future Man is eddig be nem mutatott részekkel jelentkezik. A Sony Max-ra jön a Rólunk szól negyedik, a Younger hatodik és a Nagy Ő az édenben első és második évada is a szezonban.

  • Megosztom