Bejött a Vidi-meccs a Story4-nek

Kimagasló nézettségi mutatókat produkált a Videoton-Sporting Európa Liga mérkőzése október 4-én a STORY4-en. A közvetítést 563 ezren látták, ami kiugró eredménynek számít a kategóriában, hiszen a reklámértékesítés szempontjából fontos 18-49 éveseknél a meccset a televíziónézők 6,1%-a követte figyelemmel.

 

Az UEFA-val kötött megállapodás értelmében továbbra is a STORY4 műsorán láthatóak az Európa Liga legjobb, legfontosabb mérkőzései. A megállapodás alapján a STORY4 választhat elsőként az Európa Liga aktuális fordulóiból. Idén még 4 alkalommal drukkolhatunk kedvenc csapatainknak csütörtök esténként.

 

A következő mérkőzés időpontja, amelyet a STORY4 természetesen ismét élőben közvetít: október 25.: Videoton FC–FC Basel 19.00

 

A STORY4 2009 szeptembere óta közvetíti az Európa Liga mérkőzéseit, a közvetítések évek óta a csatorna legnézettebb műsorai közé tartoznak, hiszen az egyes találkozókat átlagosan 500 ezer néző látja. 2010 májusában a STORY4 közvetítette a Gera Zoltán részvételével zajló Atlético Madrid – Fulham mérkőzés, amit 800 ezren láttak, a 18-49 éves férfiak körében 10,3 %-os közönségarányt ért el.

  • Megosztom