Bankos megbízást nyert el a Geometry Global

A Geometry Global nyerte el az első hazai regionális bankcsoport márkázási feladatait. A megbízás magában foglalja a márkanév, márkaarchitektúra és a márkaarculat kifejlesztését, valamint a márkabevezetésre vonatkozó kommunikációs terv megalapozását.

Az Észak-Magyarországi Regionális Bank Zrt., a Dél-dunántúli Takarék Bank Zrt., a Budai Regionális Bank Zrt. és a Dél-Dunántúli Regionális Bankból álló, MNB-felügyelet alá tartozó közös bankcsoport a Geometry Globalt választotta márkázási feladatai ellátására. A megbízás magában foglalja a márkanév, márkaarchitektúra és a márkaarculat kifejlesztését, valamint a márkabevezetésre vonatkozó kommunikációs terv megalapozását.

Az első hazai regionális bankcsoport zártkörű, meghívásos tenderén három ügynökség vett részt, ezek közül a Geometry Global bizonyult a legjobbnak.

„Izgalmas feladat előtt állunk, hiszen manapság igen ritka, amikor egy ügynökség bábáskodhat egy új márka születésénél. Őszintén reméljük, hogy a megbízás végeztével folytatni tudjuk majd az együttműködést az első hazai regionális bankcsoporttal” – nyilatkozta a tendergyőzelem kapcsán Tóth Gábor, a Geometry Global ügyvezetője.

A takarékszövetkezeti gyökerű bankcsoport a kis- és középbanki piac legújabb szereplője. A Buda Regionális Bank Zrt., a Dél-Dunántúli Regionális Bank Zrt., a Dél-Dunántúli Takarék Bank Zrt. és az Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt. fiókhálózataikkal  alapvetően három régiót fednek le: Észak- és Kelet- Magyarország, Dél-Dunántúl, illetve a középső régió. A bankcsoport a legkisebb településeken is biztosítja a lakosság és a kkv szektor számára a banki szolgáltatásokat, és fejlesztéseivel a korszerű banki termékek is bárhol igénybe vehetőek.

 

  • Megosztom