Balázsék reggeli rádiós show-ja nyert

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani műsorát a Rádiós Korrektúra díjkiosztó gáláján tüntették ki: a szórakoztató reggeli műsorok között a Morning Show győzedelmeskedett.

December másodikán osztották ki a Rádiós Korrektúra idei elismeréseit. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, valamint az Antenna Hungária Zrt. támogatásával meghirdetett rádiós verseny célja a színvonalas rádiózás népszerűsítése és elismertetése mind szélesebb körben. A  Nemzeti Táncszínházban megrendezett díjkiosztón hét kategóriában adtak át elismeréseket, a  szórakoztató reggeli adások között a Class FM piacvezető műsora, a Morning Show lett a legjobb.

 

Nagyon fontos számunkra ez az elismerés, hiszen a számos közönségdíjunk mellett most a szakma ítélte úgy, hogy mi vagyunk a legjobbak. Köszönjük a Morning Show egész stábjának a profi munkát, akik lelkes hozzáállásukkal teszik minden reggel még élvezhetőbbé a műsort. A háttérben ugyanis népes csapat dolgozik azért, hogy a Class FM reggeli műsora legyen az ország legjobbja. Természetesen azonban nem dőlünk hátra: rengeteg tervünk van, amelyekkel szórakoztathatjuk majd a jövőben is a hallgatóinkat.” – mondta el Rákóczi Feri.

 

  • Megosztom