Új weboldal a Balaton szerelmeseinek

Az Északipart magazin szervezésében készült webes kínálatban kéttucatnyi étterem és borászat, valamint számos könyvkiadó szolgáltatásait, termékeit vásárolhatják meg azok, akik Karácsonyra is balatoni hangulattal szeretnék meglepni a családot, barátokat, üzletfeleket. Az ajándéklehetőségek között tematikus borválogatások, csúcséttermek különleges menüit tartalmazó voucherek, a Balaton szépségeit, történelmét, különlegességeit bemutató könyvek és fotóalbumok is megtalálhatóak. A cél az, hogy az érdeklődők egy helyen összegyűjtve érjenek el minél több prémium balatoni terméket és szolgáltatást.

 

A zászlóshajó egy 23 palackból álló, különleges borválogatás, amely Tóth Adrienn WSET diplomás borszakértő közreműködésével készült. Nem csak tematikája egyedülálló, hanem több, normál kereskedelmi forgalomban nehezen hozzáférhető tételt is tartalmaz, valamint kóstolási segédletekkel, ételpárosítás ajánlatokkal, fajta- és termőhely ismertetőkkel és részletes leírásokkal teszi teljessé a borok élvezetét.

 

A kínálat folyamatosan bővül az eszakipart.hu-n és a tervek szerint egy éven belül a sokszorosára nő. Hamarosan borkóstoló csomagokkal, kézműves termékekkel és sok más balatoni érdekességgel folytatódik a sor, melynek összeállításához a szervezők közel 100 balatoni termelőt és szolgáltatót, valamint szakmai szervezeteket kerestek meg és terveznek együttműködést.

  • Megosztom