Bakai Mátyás lett a Rádió 1 vezetője

Andy Vajna halálát követően a Rádió 1 és a MediaTime Kft. tulajdonosa a cégek folyamatos működését biztosítandó azonnali hatállyal Bakai Mátyást nevezte ki a két társaság ügyvezetőjének. A cégek vezetésében történő változás már cégbírósági bejegyzés alatt áll. Andy Vajna tavaly novemberben egy Delaware-ben bejegyzett cégnek, a Cinergi-nek adta el a Rádió 1-et üzemeltető Radio Plust is birtokló AV Investments Befektetési Kft. többségi részesedését.

Bakai Mátyás, aki a Rádió 1 létrehozását és építését vezette, régi – új ügyvezetőként tér vissza az adó élére. Bakai a Radio Plus Kft. mellett átveszi a legjelentősebb hazai rádiók reklámidejét értékesítő Media Time Kft. ügyvezetői pozícióját is.

A több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember az eddigi sikeres és tapasztalt csapattal folytatja a munkát, a Media Time hosszú távon értékesíti többek között a Rádió 1, a Retro Rádió, és a helyi szinten legnépszerűbb és legnagyobb elérésű vidéki adók reklámidejét egyaránt. A Rádió 1 hálózata, amely jelenleg közel 40 frekvencián hallható országszerte, hamarosan újabb két várossal – Tatabányával és Kaposvárral – bővül, ezzel az összes megyeszékhelyen elérhetőek lesznek Balázsék és az igazi mai slágerek.

A legfrissebb hallgatottsági adatok szerint az országszerte nagyon népszerű Rádió 1 a főváros leghallgatottabb rádiója a kereskedelmileg kiemelten fontos 15-59-es korcsoportba tartozó hallgatók körében ugyanúgy, ahogy a 15 év feletti teljes mért célcsoportban.

Andy Vajna vasárnapi halálát követően derült ki, hogy az üzletember még tavaly novemberben eladta a több fontos érdekeltségét birtokló AV Investments Befektetési Kft. többségi részesedését a Cinergi nevű társaságnak. Az ügylet érintette a Rádió 1-et is.

 


  • Megosztom