Azurák Csaba is távozik a TV2-től

Újabb ismert név hagyja ott a TV2-t, ma reggel közleményben jelentette be a cég, hogy 18 év után közös megegyezéssel távozik Azurák Csaba.

A TV2 közlése szerint a televíziós 2001-ben csatlakozott az akkor Napló csapatához, és az elmúlt években számos műsor vezető arcaként láthatták a nézők. Legutóbb az az 1/1 című közéleti magazinműsort vezette. Arra vonatkozóan egyelőre nem közöltek semmit, hogy Azurák távozásával mi lesz az 1/1 sorsa, megszűnik, esetleg más vezetésével megy tovább.

Ahogyan arról az elmúlt napokban az mmonline.hu is többször beszámolt, alapvető változások zajlanak a TV2-nél. A héten derült ki, hogy Vida József, a Takarékbank Zrt. elnök-vezérigazgatója előrehaladott tárgyalásokat folytat a TV2 Média Csoport Zrt. megvásárlásáról, a tranzakció keretében a teljes csatornaportfólió a bankár érdekeltségébe tartozó Abraham Goldmann Bizalmi Vagyonkezelő céghez kerülne.

A G7 azt is kiderítette, hogy a TV2-t működtető Magyar Broadcasting Zrt.-t Andy Vajna már 2016-ban eladta egy cinkotai családi házba bejegyzett cégnek, a BusinessHelp Kft.-nek. Erről bővebben itt írtunk.

A TV2 menedzsmentje is jelentősen átalakult az elmúlt hetekben, távozott többek között a vezérigazgató, Dirk Gerkens, a kreatív igazgató, Ökrös Gergely, illetve Zájer Attila ügyfélkapcsolati igazgató. A médiacég irányítását a TV2 Média Csoport Zrt. elnöke, Vaszily Miklós vette át, a további személyi változásokról itt olvashat bővebben.

  • Megosztom