Ázsiai kalandokkal indítja az őszt a TV2

Érkezik az Ázsia Expressz újabb évada, lesz Sztárban sztár és elrajtol Kasza Tibi új vetélkedője, a Kapd el ha tudsz! – többek között ezekkel a produkciókkal indítja az őszt a TV2. A csatorna mai, az őszi műsorstruktúrát bemutató eseményén Fischer Gábor programigazgató elmondta, hogy Majka új gameshow-jára már hatezren jelentkeztek játékosnak.

Augusztus 26-án este 19:10-kor indul a TV2 őszi műsorrendje, ekkor rajtol az Ázsia Expressz új évada. A versenyben induló 7 páros ezúttal Sri Lanka és India tájain kalandozik, a műsorvezető pedig ismét Ördög Nóra lesz. A bemutató eseményen levetített első rész alapján izgalmakban és kihívásokban ezúttal sem lesz hiány. Az embertpróbáló utazásra induló párosok ezúttal Bereczki Krisztián, Bohos Kornél; Demcsák Zsuzsa, Kandász Andrea; Gáspár Evelin, Gáspár Zsolt; Hódi Pamela, Huszár Zsófi; Horváth Gréta, Meggyes Dávid; Janicsák Veca, Ladányi Jancsó Ábel és Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang Ádó voltak.

Hétköznap esténként az Ázsia Expressz után 20:55-től Kasza Tibi vezetésével kerül adásba egy új vetélkedő, a Kapd el ha tudsz!. A produkcióban párok küzdenek a reflexeiket és tudásukat bevetve az ötmillió forintos főnyereményért.

Már fut a TV2-n Majka „Nyomd a gomdot tesó” gameshow-jának felhívója, Fischer Gábor elmondása szerint már több mint hatezren jelentkeztek a vetélkedőbe.

Szeptember elsején elindult a Sztárban sztár legújabb évada, Sztárban sztár leszek címmel. A zsűriben Pápai Joci, Horváth Tamás, Tóth Gabi, Bereczki Zoltán lesznek.

Érkezik egy itthon újnak számító formátum is a Ninja Warrior és az Exathlon Hungary vonalat követve. A Catch lényege, hogy sportos hírességek, sportolók és sportos civilek kergetik egymást különböző pályákon. Az egyetlen cél, hogy elkapják egymást, a TV2 programigazgatójának várakozása szerint ez lehet az ősz egyik nagy durranása a csatornán.

  • Megosztom