Az Invitel a Noguchit választotta

Többfordulós meghívásos tenderen választott új pr-ügynökséget Magyarország egyik meghatározó tele- és infokommunikációs vállalata, az Invitel. Áprilistól a Noguchi Porter Novelli feladata az ország számos településén televízió-, internet- és telefonszolgáltatást nyújtó lakossági és kisvállalati, valamint a több ezer üzleti ügyfél informatikai és telekommunikációs igényeit kiszolgáló vállalati és nagykereskedelmi üzletág stratégiai és operatív pr-támogatása.

 

Az Invitel több százezer háztartás és kisvállalat számára juttatja el az ország egyik legszélesebb HD csatornaválasztékát, a szélessávú internet-elérést, valamint a kiváló minőségű, költséghatékony vezetékes telefonszolgáltatást. Emellett az üzleti infokommunikációs piacon is meghatározó szereplő, ahol a hagyományos üzleti távközlési szolgáltatásoktól az adatközponti és felhő alapú informatikai megoldásokon át a teljeskörű IT-kiszervezésig egyaránt jelen van. Csak egy példa: a vállalat szakemberei néhány hónapja különleges biztonsági intézkedések mellett, 24 óra alatt költöztették át a Budapest Bank teljes tartalék szervertermét az Invitel budapesti adatközpontjába, illetve a szolgáltató szintén nemrégiben teljes kiszervezés keretében átvette az ALTEO Group energetikai vállalat infokommunikációs rendszereinek üzemeltetését.

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai infokommunikációs piac egyik legjelentősebb szereplője bizalmat szavazott nekünk” – mondta Szántó Balázs, a Noguchi Porter Novelli ügyvezetője. „Jelentős tapasztalatunk van a fogyasztói és a B2B kommunikációban, az ICT piacon is. Izgalmas szakmai kihívás egy ilyen komplex, egyszerre két markánsan elkülönülő szegmensben is sikeresen szereplő vállalat pr-tevékenységének támogatása. Az Invitel a hazai piac egyik karakteres, egyedi szereplője, biztos vagyok benne, hogy közreműködésünkkel a társaságról számos érdekes hírt fog hallani a szakmai és szélesebb közönség is a közeljövőben.”

  • Megosztom