Az Externet veheti át a BTel vidéki ügyfeleit

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az Externet Nyrt. számára jelölte ki a 47-es, 72-es és 93-as körzet azon számtartományait, amelyek korábban a Business Telecom Nyrt. birtokában voltak. A hatóság döntése alapján ezen körzetekben az ügyfelek az Externetnél igényelhetik újra telefonszámukat és szolgáltatásukat.

 

Február 27-től az Externet Nyrt. biztosíthatja a telekommunikációs szolgáltatást azon fogyasztók számára, akik a 47-es (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Szerencs és környéke), a 72-es (Baranya megye, Pécs és környéke) és a 93-as körzetben (Zala megye, Nagykanizsa és környéke) korábban a Business Telecom ügyfelei voltak. Az Externet mindent megtesz azért, hogy az érintettek mielőbb az igényeiknek megfelelő, magas minőségű szolgáltatásban részesüljenek.

 

A korábbi telefonszámok aktiválásával kapcsolatban az Externet a 06 1 690 00 00 központi telefonszámán, vagy online ügyfélszolgálatán keresztül tud tájékoztatást adni az érdeklődők számára.

 

Az Externet 1996 óta van jelen a hazai piacon, mára teljeskörű, minőségi távközlési szolgáltatásokat nyújt lakossági és üzleti ügyfelei részére, az alapvető otthoni felhasználástól kezdve a komplex üzleti megoldásokig. Célja, hogy a legjobb ár-érték arányú szolgáltatásokat kínálja a piacon, amelyhez jó alapot teremt az inkumbens telekommunikációs cégektől való függetlenség.

 

A társaság a „szolgáltatók szolgáltatója”stratégiája keretében hosszú távú együttműködéseket alakított ki mind a vezetékes, mind a mobil telekommunikációs piac meghatározó szereplőivel, így a felhasználói igények alakulását szem előtt tartva folyamatosan bővíteni képes szolgáltatásai körét.

 

Az Externet Nyrt. részvényei 2008 májusa óta forognak a Budapesti Értéktőzsdén. A társaság a 2013. évet 589 millió forintos árbevétellel és 215 millió forintos EBITDA eredménnyel zárta.

  • Megosztom