Az ügyfelek dönthetnek a Telenor pénzéről

A Telenor adventi naptárában ma, december 8-án az ügyfelek dönthetik el, hogy a mobiltársaság által felajánlott 5 millió forint összegű támogatást milyen arányban kapja meg a választható három, kiemelt társadalmi ügyön dolgozó civil szervezet.

A civil szervezetek tapasztalatai szerint az emberek leginkább decemberben nyitottak az adományozásra, de kihívást jelenthet eldönteni, hogy melyik szervezetet, melyik ügyet támogassák adományukkal. A Telenor december 8-án lehetőséget biztosít az adventi naptárt kinyitó ügyfeleinek, hogy három civil szervezet között segítsenek elosztani a mobiltársaság által felajánlott 5 millió forint összegű támogatást. Minden hangalapú előfizetéssel rendelkező Telenor ügyfél egy szavazatot adhat le az általa választott alapítványra, melyek a nap végén a szerzett szavazatok arányában részesülnek a támogatásból. A szavazás állása a nap folyamán végig nyomon követhető.

Az adventi naptárban választható három civil szervezet és küldetésük:

A Vigyél Haza Alapítvány tíz éve az árva és sérült kutyák gyógyításával, szocializálásával, örökbe fogadási esélyeik növelésével foglalkozik. Önkéntes munkájuk során már több mint 800 árva állatot segítettek szerető gazdához. A Telenor támogatásával 2014-ben egy okostelefon alkalmazást indítottak útjára, amely gazdiknak és kutyabarátoknak egyaránt hasznos segítség a négylábúak védelme és kényelme érdekében.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány első nagy projektje a Yelon szexedukációs weboldal és okostelefon alkalmazás, ami válaszokat kínál a 10–18 éves fiatalok testképével, kapcsolataival, szexualitásával összefüggő kérdéseire. A Yelon chat segítségével a fiatalok névtelenül feltehetik kérdéseiket, és személyre szabott válaszokat kapnak a Yelon képzett szakembereitől. Külön oldalon kapnak tabumentes és tényszerű válaszokat a gyerekekért felelős felnőttek (szülők, tanárok, családtagok) a szexuális nevelés kényes kérdéseire. Az alapítvány emellett éves gyermekjogi jelentés elkészítésével és ingyenes gyermekjogi tanácsadással is foglalkozik.

A KórházSuli Alapítvány tartósan kórházi ellátásra szoruló gyermekeknek segít részt venni a közoktatásban, segíti gyógyulás utáni integrációjukat. A KórházSuli programban mára több mint 300 segítő és segített gyermek vesz részt, ahol az Alapítvány közreműködésével egészséges diákok személyre szabott digitális tananyagokkal segítik beteg diáktársaikat.

A Telenor idén december 1-től 24 napon át 24 meglepetéssel készül ügyfeleinek, megköszönve hűségüket és bizalmukat. Ehhez a mobiltársaság a www.advent.telenor.hu oldalon és a MyTelenor alkalmazásban elérhető digitális adventi naptárat indított, ahol naponta új meglepetések várják a meglepetéscsomagokat kibontó ügyfeleket. A december 8-i adományozás eredményéről a Telenor közösségi média csatornáin is beszámol majd.

  • Megosztom