Az NBA sztárjaival erősít a Sport TV

Először fordul elő, hogy a Sport TV az egész NBA All-Star-programot élőben közvetíti Magyarországon. Ez annak is köszönhető, hogy vasárnap (magyar idő szerint hétfő hajnalban) egy nap alatt rendezik a zsákolóversenyt, a tripladobót, az ügyességi versenyt és a gálamérkőzést. Felvezetésképpen felejthetetlen korábbi All-Star-pillanatokat is láthatnak majd a magyar nézők már csütörtöktől.

Az NBA úgy döntött, hogy 2021-ben is megrendezi szokásos, szezonfelező All-Star-gáláját, azt az eseményt, amely minden évben a szezon egyik csúcspontja, hiszen a liga legnagyobb sztárjai csapnak össze, de a legjobb zsákolók, tripladobók és a legügyesebb játékosok is mindig megméretik magukat. Abban egyedi lesz az idei program, hogy nem egy egész hétvégére, hanem csak egyetlen napba sűrítik a programot, amely egy hosszú televíziós produkció lesz rengeteg izgalommal és látványos pillanattal. Magyarországon a Sport1 élőben közvetíti az eseményt hétfőn hajnalban fél 1-től, amelyet még aznap 23 órától és kedden 13:30-tól is megismétel.

A kosárlabdasport legnagyobb sztárjai közül például LeBron James, Steph Curry, Luka Doncic, Giannis Antetokounmpo, Kawhi Leonard és James Harden is ott lesz a mezőnyben, közülük draftolja ki saját csapatát a szurkoló szavazást megnyerő két csapatkapitány, LeBron James és Kevin Durant (utóbbi sérülés miatt nem tud pályára lépni). Az ő mérkőzésük előtt már megtudjuk, ki idén a legügyesebb játékos és a legjobb tripladobó, a félidőben pedig arra derül fény, hogy Obi Toppin, Anfernee Simons vagy Cassius Stanley lesz-e a zsákolókirály.

Az egész eseményt Faragó Richard és Tőrös Balázs kommentálja a Sport TV-n.

Akinek az idei gála nem elég, igazi klasszikus csemegékkel találkozhat majd már csütörtöktől, amivel az NBA és a Sport TV kedveskedik a nézőknek. Képernyőre kerül az 1991-es, a 2006-os és a 2015-ös zsákolóverseny, Dee Brown, Shawn Kemp, Nate Robinson, Andre Iguodala, Zach LaVine és Victor Oladipo elképesztő zsákoládaival.

Megnézhetjük a 2016-os Rising Stars-mérkőzést, ahol mindössze 3 pont volt a különbség a Team World és a Team USA között, és hat jövőbeli All-Star is pályára lépett.

Továbbá minden idők egyik legjobb All-Star mérkőzésén is szurkolhatunk majd például Vince Carternek, Kobe Bryantnek, Tim Duncannek, Allen Iversonnak és Stephon Marburynek. A végén 1 pont lesz majd a különbség, de nem áruljuk el, melyik konferencia javára.

Mindezek mellett természetesen amerikai sporttal foglalkozó műsorainkban is kiemelt téma lesz az All-Star, így a Sport1-en csütörtökön 22:30-kor jelentkező Trash Talkban és a Sport2-n szombaton 20:45-től látható Alley-oopban is.

  • Megosztom