Az Isobar Budapestnél folytatja Arany János

Csatlakozott a Dentsu Aegis Networkhöz tartozó Isobar Budapest csapatához Arany János, a korábban több technológiai vállalatnál is dolgozó szakember a cég regionális üzletfejlesztési igazgatója lett.

Érkezése új korszakot jelent a vállalat életében, mivel vezetésével bekerül az Isobar Budapest szolgáltatási kínálatába a régióban és globálisan is nagy hangsúllyal képviselt, az ügyfélélményt növelő, az ügyfelek megtartását és fejlesztését támogató és a marketingautomatizációt is magába foglaló digitális platform bevezetési és tanácsadási szolgáltatások köre.

Arany János jelentős tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, korábban 3 évig az SAP Customer Experience üzletágát vezette, előtte a magyar Google iroda megalapításától volt felelős a hirdetési megoldások és a YouTube magyar piacra történő bevezetéséért és a partneri/ügynökségi ökoszisztéma kialakításáért.

Az Isobar világszerte nagyon komoly tapasztalattal és szakmai háttérrel rendelkezik a digitális platformok – marketing automatizáció, CRM, ügyfélszolgálati, értékesítési és e-kereskedelmi megoldások – területén, a Salesforce és az Adobe legnagyobb globális partnereinek az egyike, a támogatott technológiai megoldások közé tartozik továbbá az SAP, a Microsoft és más a maguk területén vezető megoldások is. Az európai piacon több mint 1.000 ezen a területen dolgozó szakemberrel, a Dentsu a legjelentősebb martech szolgáltatók közé tartozik.

  • Megosztom