Az Atmediát választotta a Lifetv.hu

Az egészséges életmód és minőségi szórakoztatás tematikájú Life TV az idén elindította online videós portálját, a lifetv.hu-t, amelyen 2020. január elsejétől az Atmedia kezdi el a reklámértékesítést.

A Life TV 10 éve indult (akkor LifeNetwork néven), műsorkínálatában a nézők ma az egészséges életmód, ismeretterjesztő sorozatok mellett szórakoztató műsorokat is találnak. A csatorna az idén elindította web felületét, a lifetv.hu-t, amelyen saját gyártású videó tartalmai mellett vásárolt műsorok is megtalálhatóak.

A lifetv.hu csatlakozásával az Atmedia jogtiszta video inventory kínálata ismét bővül. A videó felület életmód tematikái és szórakoztató műsorai a pozitív életérzés közvetítésére vállalkoznak, és ezzel kívánnak egyedi minőségi szórakoztatást nyújtani az oldal látogatóinak. A közel húsz saját gyártású műsor olyan ismert és elismert sztárokkal készül, akik vidám és hiteles módon közvetítik ezt a gondolatot. Családdal, gyermekneveléssel, testi-lelki problémákkal foglalkoznak, és segítenek egészségesen élni, étkezni, sportolni.

  • Megosztom