Autósmoziba csábít a filmcsatorna

Idén újra nyáresti kikapcsolódásra invitálja a hazai filmrajongókat a népszerű filmes csatorna. A Korzó és Paramount Channel autósmozi – Mozizz négykeréken! elnevezésű programsorozat összesen hét vidéki helyszínre látogat el júniustól augusztusig, megidézve a régi autósmozik hangulatát. A Megjött Apuci 2 című vígjáték a nagy hőségben igazi felüdülést és fergeteges sztárparádét ígér.

A népszerű filmes csatorna idén először a Korzó üzlet- és élményközpontok parkolóit autósmozivá alakítva, kizárólag vidéki helyszíneken rendezi meg immár hagyományosnak mondható vetítéssorozatát. A Korzó és Paramount Channel autósmozi – Mozizz négykeréken! hét állomásos turnéjának első helyszíne Dunakeszi, ahol június 7-én este vetítik majd a Megjött Apuci 2 című vígjátékot, amelyben Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson és John Cena gondoskodik az aktív rekeszizom-tornáról. Az utóbbi évek egyik legviccesebb vígjátéka ezt követően Debrecenben, Székesfehérvárott, Kecskeméten, Miskolcon, Szolnokon és Csömörön is látható lesz.

Az önfeledt filmélményt egy izgalmas vízipisztolyos verseny teszi felejthetetlenné, hógolyók hiányában vízsugárral kell eltalálni a karácsonyi bábukat. A legjobban célzó mozizók exkluzív Paramount-ajándékokkal lehetnek gazdagabbak.

A Korzó és Paramount autósmozi – Mozizz négykeréken! programsorozat helyszínei és időpontjai:

Dunakeszi – június 7.

Szolnok – június 8.

Miskolc – július 12.

Debrecen – július 20.

Kecskemét – augusztus 2.

Székesfehérvár – augusztus 10.

Csömör – augusztus 24.

  • Megosztom