Átszabja az estéket a TV2

Átalakítja a hétköznap esti műsorrendet a TV2, mától hosszabb lesz a Tények Plusz, ezért későbbre kerül az Ázsia Expressz új évada és majdnem fél tízkor kezdődik Kasza Tibi vetélkedője.

A Sorozatwiki összeállítása szerint a Tények Plusz című, bulvárosabb hírműsor teljes műsorideje 15 perccel hosszabb lesz, ami azzal jár, hogy az Ázsia Expressz című utazós reality is negyedórával később, 19:25-kor kezdődik majd, emellett pedig 15 perccel nő az adásideje. Ebből adódóan Kasza Tibi gameshow-ja, a Kapd el, ha tudsz! jóval később, csak 21:25-től lesz látható.

A Sorozatwiki beszámolója szerint a változás mögött az állhat, hogy a játék az első két hetében is gyengébb nézettséget hozott, majd a múlt héten tovább romlottak az eredményei. Ugyanakkor az RTL Klubon futó Love Island a visszafogott kezdés után kezd magára találni, és erre a trendre reagálhattak a TV2-nél.

A műsorrend megváltoztatása miatt a nézettségi eredményeket hozó Ázsia Expressz vége 15-20 percen keresztül együtt fog menni a Love Island elejével. Emellett a késő esti Barátok közt ellen így már nem az Extrém Activity ismétlése, hanem Kapd el, ha tudsz! második fele lesz látható.

  • Megosztom