Átmárkázták az egyik hazai fürdőt

Július eleje óta a Barack Thermal Resort nevet viseli a tiszakécskei fürdő- és üdülőkomplexum.

A Szabó család 1984-ben vette át a Tiszakécskén működő termálfürdő üzemeltetését, 1999-ben pedig a tulajdonosai is lettek. A fürdő körül az elmúlt évek során több szálláshelyet is kialakítottak.

A “Barack” márkanevet 2014 óta használják, ekkor nyitották meg a négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa-t. Az elnevezés onnan ered, hogy Tiszakécske és környéke híres baracktermelő vidék és a fürdő területén is áll egy öreg barackfa. “Innen ered a hotel neve, de a névválasztás ennél mélyebb üzenetet hordoz: számunkra rendkívül fontos a múlt, és, hogy tudjuk, honnan érkeztünk és hová tartunk” – olvasható a honlapjukon.

A Barack nevet az elmúlt időszakban már az apartmanházaiknál is használták, de a fürdőjük elnevezése Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő volt. Július elejétől viszont teljes egészében a Barack ernyőmárkát alkalmazzák. A teljes komplexum neve Barack Thermal Resort lett. Ez magában foglalja a termálfürdőt, valamint a különféle szálláshelyeket, a hotel mellett a Barack Thermal Apartmanokat, a Barack Prémium Apartmanokat és a Barack Thermal Campinget.

“Ennek az oka az, hogy olyan szerteágazóvá vált a kínálat és a szolgáltatási paletta, hogy megérett arra, hogy egységes komplexumként, Barack Thermal Resortként gondoljanak rá. Itthon, de még külföldi viszonylatban is ritka az a hely, ahol ennyire komplex módon, együtt megtalál mindent a turista, legyen szó a különböző szállástípusokról, a fürdő nyújtotta élményekről, a gyógyászati kezelésekről, a sokoldalú gasztronómiáról, vagy a természeti adottságokról. Ezeket gyúrtuk most egy márkává, amely mindezt tökéletesen kifejezi” – olvasható a közleményükben.

  • Megosztom