Átalakul a Republic

Szervezeti átalakulással követi le a Republic Group, hogy az elmúlt egy évben jelentősen megnövekedett az ügyfelek száma és a szolgáltatások köre is kibővült. Többek között a Republichoz csatlakozott a Rossmann, a Metro, a Pick, Saint-Gobain, Janssen, Mizo, Budapest Bank, E-On, a GSK, a Fourseasons és az Audi Motor Hungária.

Ezzel párhuzamosan jelentősen nőtt (50 fő) az ügynökségi csoportban dolgozók létszáma is, ami új szervezeti és strukturális felépítést is igényel, olyan munkatársakkal akik szakmai háttere és tapasztalata felülmúlja a szakmai átlagot.

“Az átalakítás fókuszában a szakmai tapasztalat áll. A munkatársak esetében a korábbinál sokkal hosszabb és magasabb pozícióban betöltött szakmai előéletet követelünk meg, hogy még professzionálisabb kiszolgálást kapjanak ügyfeleink” – mondta Barna Tamás a Republic Group ügyvezetője.

Az új felépítés a 2014-ben elkezdett stratégiai váltás utolsó lépése, amelynek során számos pozícióban senior ügynökségi vagy senior ügyféloldalról erősített az ügynökség.

A jövőben külön divízióként működik az ügynökségen belül a CRM Vasvári Zoltán vezetésével, aki 10 éves tapasztalattal rendelkezik adatvezérelt marketing területen és olyan márkákon dolgozott mint a Ford, Erste bank és Microsoft.

258774_file

Vasvári Zoltán

Emellett a stratégiai tervezés élére Hlavacsek Bélát igazolta az ügynökség, aki 7 év Unilever és Vodafone-os tapasztalatot hoz magával.

258778_file

Hlavacsek Béla

A kreatív csapat létszámát tekintve eléri a húszat, és mostanra két pólusúvá vált, amelyet Fabricius Gábor innovációs igazgató irányít. Egyrészről nagy szakmai múlttal rendelkező és tapasztalt kollégákkal, másrészről fiatal tehetségekkel erősített az ügynökség. Korábbi munkatársakat friss tehetségekre cserélt a vezető. Leigazolta Csík Hargi (Lärm) és Erdei Zsófi párost, akik korábban a Tesla kreatív munkáiért feleltek, valamint a nemzetközi sikereket is magáénak tudható Sármai Balázst, aki a Havas csoporttól érkezett.

258782_file

Csík Hargi

258780_file

Erdei Zsófi

258776_file

Sármai Balázs

 

  • Megosztom