Androidra is kijött a Fear the Walking Dead

A tavaszi AppStore-os megjelenést követően immár a Google Playen is elérhető a rekordokat döntő AMC-sorozat, a Fear the Walking Dead hivatalos játéka. A „Fear the Walking Dead: Dead Run” applikáció ingyenesen tölthető le.

Az applikáció nyári megjelenése nem véletlen, megelőzi a sorozat 2. évadának folytatását, amely világpremierként augusztus 22-én indul útjára, magyar nyelven az AMC-n.

A taktikai, „runner”-típusú játékban a túlélésért kell futni. Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudunk, anélkül, hogy az életünkre törnének vagy akadályokba ütköznénk. A játék során a “Fear the Walking Dead” sorozatból megismert helyszínekre érünk, így templom, sportcsarnok és középiskola is mind mind az utunkba kerül.

Akkor maradunk életben, ha ügyesen egyensúlyozunk a védekezésünk és a gyorsaságunk közt. Ha egyfolytában lövöldözik a karakterünk, sokat veszít a sebességéből, míg ha fejvesztve rohan, könnyebben lesz sebezhető. Aki szeret sokféle fegyver közt válogatni, itt megteheti, több mint ötven áll a rendelkezésére. A „Fear the Walking Dead” karakterei közül Travis, Nick, Madison, Strand, Daniel és Chris figurájával is játszhatunk.

A fejlesztést az AMC-vel közösen dolgozó Versus Evil végezte.

  • Megosztom