Amerikába megy a Hír Tv műsorvezetője

Az Egyesült Államokba költözik a csatorna hírműsorának egyik arca.

Jáky-Szabó Gergely után újabb hírolvasó távozik a Hír Tv-től – értesült a Privátbankár.hu. Ugyanakkor Kántor Viola nem felmondott, hanem egy ösztöndíj révén ideiglenesen hagyja el a televíziót és az Egyesült Államokban fog tanulni.

Kántor Viola a televízió egyik meghatározó műsorvezetőjének számít. Még egyetemi évei alatt került a csatornához, több művészeti, tudományos portréműsort, valamint kulturális magazint szerkesztett és vezetett. 2016-ban lett a Híradó műsorvezetője. “Szeretek intenzív életet élni, aminek része az, hogy az engem érdeklő dolgokat szeretném minél jobban kiművelni. Ehhez az kell, hogy tanuljam őket, és ott legyek, foglalkozzak velük” – nyilatkozta tavaly a Magyar Nemzetnek.

Kiesése újabb kihívás elé állítja az augusztus elején visszafideszesített televízió vezetését, hiszen a csatornának mindössze négy hírolvasója maradt: Heigl Lilla, Jónás Sándor, Tari Ibolya és Varga Mónika. A Privátbankár információi szerint az elmúlt hetekben több castingot is tartottak a távozók pótlására, egyelőre azonban nem vettek fel új bemondót.

  • Megosztom