Alvilági sorozattal és cápákkal készül a tavaszra az RTL

Február 19-én lesz látható először az RTL Klub új sorozata, az Alvilág, a széria egy több országban már komoly sikereket aratott holland produkció helyi változata lesz. Februárban indul egy üzleti showműsor, illetve az országot elhagyókat bemutató magazin is és tavasszal visszatér a Mi kis falunk a harmadik évaddal.

Ma mutatták be az RTL Klub tavaszi műsorstruktúráját, ami alaposan felforgatja majd a tévézők estéit február végétől. Február 18-tól indul az új időszámítás az RTL Klubon, aznap két új produkcióval is jelentkezik a csatorna. A Cápák között című produkcióban remek ötletekkel, találmányokkal rendelkező tehetségek keresik a befektetőket 5 kőkemény befektető közül. Ezt követően kerül képernyőre szintén hétfőnként az Isten veled, Magyarország című program, ami a külföldön munkát kereső, oda kitelepülő magyarok utolsó itthoni és első külföldi napjait mutatja be.

Az Alvilág című széria keddenként jelentkezik majd, az új produkció 21:10-től kerül képernyőre, első alkalommal február 19-én. A holland minta alapján készült magyar verziójának főszereplője, Nóra igyekszik boldogulni a gengszterek és a rendőrök szorításában és közben megbosszulni drogban utazó férjét, akit meggyilkolnak.

Szerda esténként a Toplista című show jelentkezik Szabó Zsófival, csütörtökönként pedig ismét Balázzsal mulatják majd az időt a sztárok a Gyertek át! című vetélkedőben. Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a tavaszi műsorstruktúra mai bemutatásán elmondta, hogy folytatódnak majd a kedvelt műsorok, az Éjjel-Nappal Budapest, a Barátok közt és a Drága örökösök, illetve tavasszal visszatér a képernyőkre A mi kis falunk a harmadik évaddal. A Tanár második évada pedig már elindult az RTL Klubon.

Fontos változás lesz ugyanakkor, hogy az Éjjel-Nappal Budapest átkerül az RTL II-re, az esti Híradó helyére, február 18-tól este fél tíztől már ezen a csatornán lesz látható. Az ottani Híradó sem szűnik meg, átkerül az RTL Klubra, igaz jóval később lesz majd látható, negyed 12 körül kerül majd képernyőre hétköznap esténként.

  • Megosztom