Álomkonyhát ígér a Sláger FM

Nyereményjátékot indított a 95.8 Sláger FM, melynek keretében bárkinek lehetősége nyílik egy álomkonyha háztartási gépeit megnyerni.

Nagyszabású nyereményjáték vette kezdetét a 95.8 Sláger FM-en. A hallgatók ezúttal konyhai berendezéseket nyerhetnek, a multifunkciós beépíthető sütőtől kezdve, egészen a mosogatógépig vagy a beépíthető hűtőszekrényig. A nyereményjátékban való részvételhez mindössze egy SMS-t kell elküldeni az ’A konyhában is a Sláger FM-et hallgatom! szlogennel. Ezt követően, ha megcsörren a telefon nincs más dolguk, mint 10 másodpercen belül felvenni azt és kimondani a szlogent. A megnyerhető konyhai berendezések köre tovább bővül, amennyiben a hallgató nem veszi fel a telefonját vagy nem a ’A konyhában is a Sláger FM-et hallgatom! mondattal szól bele a készülékbe. Így akár – tanácsadással egybekötött – személyre szabott konyhai, beépíthető gépekkel is gazdagabbak lehetnek a játékosok. A nyeremény egészen addig halmozódhat, amíg a következő hallgató – betartva a játék feltételeit – el nem viszi azt. A Sláger Reggelben is a konyháé lesz a főszerep, ahol minden nap Vidra Péter séffel közösen készítik el kedvenc reggeli ételeik a műsorvezetők. Elsőként Pordán Petra foglalta el a rádió konyháját. „A múlt héten megígértem, hogy egy hétig én készítem a kollégáknak a reggelit. Ehhez kaptunk egy kis segítséget Vidra Péter séf személyében, így vele közösen készítjük el a műsorvezetők kedvenc reggelijét. Ez nekem a bundás kenyér, míg Bárdosi Sanyi egy angol reggelit készít majd. Hallgatóink most a reggeliről készült szelfikkel is nyerhetnek. Egy hétig minden a konyha körül forog a 95.8 Sláger FM-en” – mondta a műsorvezető, Pordán Petra.

Ősszel is a zene a főszerepben a 95.8 Sláger FM-en

Október 24-én Eros Ramazotti, míg november 23-án a Simply Red ad koncertet a Budapest Arénában – akik a Toto, a Backstreet Boys, Tom Jones, Mark Knopfler, Sting, a Scorpions és James Blunt után – a Sláger FM-et választották, hogy bejelentsék magyarországi nagykoncertjüket.

A közösségi médiában is élen a 95.8 Sláger FM

A 95.8 Sláger FM lett a leglátogatottabb rádió a közösségi térben a Storyclash legutóbbi rangsora alapján, amely azt listázza, hogy mely médiumok közösségi oldalai váltják ki a legtöbb reakciót a felhasználók körében. A 95.8 Sláger FM egyedüli rádióként áll a listán, a 22. helyen.

A kreatív.hu szerint ”üstökösként robbant be a lista 22. helyére” a 95.8 Sláger FM. A rádió erőteljes online aktivitását az is jól mutatja, hogy a 95.8 Sláger FM 2.5 millió emberhez jutott el augusztusban Facebook oldalán keresztül.

  • Megosztom