Álmokat vált valóra a Nők Lapja Café

 

Idén nyáron is teljesül 33 gyerekálom a Nők Lapja Café és olvasói jóvoltából. Közel 7000 szavazó választotta ki azokat a tündéreket, akik a teljesítik a nehéz sorsú gyerekek kívánságait.

 

Ahány gyerek, annyi álom – a Nők Lapja Café alapítványok segítségével találta meg azt a 33 beteg, hátrányos helyzetű vagy állami gondozásban élő gyermeket, akik kívánságát oldalán bemutatta. A különleges jótékonysági akció sikeréhez a portál olvasóit hívták segítségül. A közösség pedig idén is aktív volt: májusban közel kilencvenen jelentkeztek jótündérnek, közülük pedig közel 7000 szavazó választotta ki, hogy kik váltsák valóra a gyerekek álmait.

 

„Olvasóink társadalmi érzékenysége átlagon felüli. A tavalyi évhez hasonlóan idén is többen versenybe szálltak egy-egy álom teljesítéséért. Sőt, jótündéreink túl is léptek az álmokon, hiszen egy-egy aprónak tűnő élmény mellé egész napos kikapcsolódást szerveznek a gyerekeknek” – mondta el Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője.

Többségében nagyvárosban élő kisgyermekes anyukák jelentkeztek jótündérnek, de szép számmal akadtak lelkes diákok és nyugdíjasok is a nagyobb cégek, szervezetek mellett.

 

A programot saját aloldallal, bloggal, Facebook-aktivitással, online banner kampánnyal és print hirdetésekkel támogatta a kiadó.

  • Megosztom