Állami tendert nyert a Network 360

Első helyen végzett a Network 360 a Nemzeti Kommunikációs Hivatal nemrégiben lezárult állami kommunikációs tenderén. A Network 360 és az Affiliate Network konzorciuma így egyike lesz annak a három ügynökségnek, amelyek versenybe szállhatnak a 2017-es évben az állami cégek kommunikációs projektjeiért.

 

A Network 360 nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte meg a pályázatot. Az egyes kampányokra, főbb feladatokra egyedi megállapodásokat köt a Nemzeti Kommunikációs Hivatal, melyekért a most kihirdetett beszállítói kör minden esetben külön versenyez. A ténylegesen elköltendő összegek pedig az egyes kampányoktól függnek majd.

 

A cégcsoport a hazai üzleti szféra tíz legnagyobb cégéből hetet tudhat referenciái között, emellett több kormányzati kommunikációs projekt is a nevéhez fűződik. A Network részt vett például a Magyar Olimpiai Bizottság, a Néprajzi Múzeum, a Zeneakadémia, a Kormányablak vagy a Magyar Turisztikai Ügynökség népszerűsítésében, de hozzá tartozik a MÁV és a Budapest 2024 olimpiai pályázat egyes elemeinek kommunikációja is. Munkáit több hazai és nemzetközi díjjal ismerték el.

 

A közbeszerzési eljárás a törvényi szabályozásnak megfelelően, transzparens keretek között zajlott. A pályázaton bárki indulhatott, aki megfelelő iparági tapasztalattal rendelkezett.

  • Megosztom