Meztelenkedett a magyar közmédia híradósa

Bejelentették, hogy hamarosan indul a közmédia orosz nyelvű híradója az M1-en. Az az Aljona Mironova lesz az egyik hírolvasója, akit már fedetlen keblekben is kitárulkozott ország-világ előtt az egyik kereskedelmi televízióban.

Fotógalériát közölt a velvet.hu Aljona Mironováról, az M1 leendő hírolvasójáról, akiről egyébként az is kiderült, hogy szerepelt a Viasat3 A címlaplány c. műsorában is. A valóságshow-ban félmeztelen is látható volt a nő, amiről videófelvételek is készültek.

Az új, orosz nyelvű híradó próbafelvételei egyébként már javában zajlanak. Elindításával kettőre nő az idegen nyelvű híradások száma, hiszen a közmédia március 15-i átfazonírozása óta angol nyelvű híradó is van éjféltájban. Várhatóan egyébként további nyelveken is készül majd híradás, de erről többet egyelőre nem tudni, így arról nincs információ, hogy mikor, sem pedig azt, hogy milyen nyelvekkel készülnek.

A nő egyébként – erről már a Blikk számolt be – egy Moszkvától háromezer kilométerre található kisvárosban nőtt fel. Micsurinszkban agráregyetemre járt, majd három és fél évig a Szent István Egyetemre, illetve másfélv évig a Corvinusra.

Az MTVA Sajtóosztálya a Facebookon válaszolta meg az Index kérdéseit és megerősítette, hogy Novosztyi iz Vengrii néven jelentkező hírösszefoglalót indítanak, amelynek Aljona Mironova mellett Maria Kiseleva lesz a hírolvasója. Az MTVA megerősítette azt is, hogy későbbiekben más nyelveken is készítenek majd hírműsorokat.

 

  • Megosztom