Alakul az új struktúra a TV2-nél

Megvan a TV2 új programigazgatója, a posztra Ökrös Gergelyt, a csatorna kreatív igazgatóját nevezték ki, aki megtartja eddigi pozícióját is. A kábelcsatornák Fischer Gábor személyében kaptak új programigazgatót az Index beszámolója szerint.

 

Az elmúlt hetekben több vezető is távozott a TV2 Csoporttól, és a cégnél hozzáláttak az új struktúra kialakításához. Ennek jegyében Ökrös Gergelyt nevezték ki a TV2 új programigazgatójának az Index információi szerint, amit a médiacég sajtóosztályán megerősítettek. A szakember eddig a csatorna kreatív igazgatójaként dolgozott és megtartja ezt a pozíciót is.

 

Ökrös Gergely 1988-ban kezdte a tévézést, több hazai tévénél (MTV, Viasat, RTL Klub) megfordult, és az Index összeállítása szerint olyan produkciók elkészítésében vett részt, mint a Való Világ, a Sztárban Sztár, Az ének iskolája vagy éppen az Édes élet. Riporterként kezdte, volt szerkesztő, főszerkesztő, kreatív producer és kreatív igazgató is.

 

Azt Dirk Gerkens, a TV2 Csoport új vezérigazgatója már kinevezésekor hangsúlyozta, hogy kiemelt fontosságúnak tartja a kábelportfóliót. A megerősítése érdekében Fischer Gábort nevezték ki a kábelcsatornák programigazgatójának.

  • Megosztom