Alakul a TV2 új csapata

Jelentős átszervezést hozott a hét a TV2 Média Csoportnál és még péntek délutánra is maradtak bejelentések bőven. Ahogyan azt az mmonline.hu pár órája megírta, távozott Ökrös Gergely kreatív igazgató, akinek a helyére Kirády Attila érkezik.

Azt még tegnap jelentették be, hogy elhagyja a társaságot Zájer Attila ügyfélkapcsolati igazgató. Ezzel a váltással kapcsolatban az mmonline.hu már megírta, hogy valószínűleg Csikesz Erika érkezik a helyére és ezt délután meg is erősítették.

Kiderült az is, hogy Jávorfi Szilvia pénzügyi igazgató is távozott a médiacégtől, akinek a helyére Bíró Anikó érkezik. Pap Gitka, korábbi általános vezérigazgató-helyettes pozíciója betöltetlen marad, egy új igazgatóság alakul, melynek élére Kovács Gergely kerül, aki adminisztrációs és üzletfejlesztési igazgatóként segíti majd a cég munkáját a kommunikáció, marketing, illetve a digitális területeken.

Az már szerdán kiderült, hogy a társaság vezérigazgatója, Dirk Gerkens is távozik, így a TV2 Csoport operatív irányítását átmenetileg Vaszily Miklós, az igazgatóság elnöke vette át.

  • Megosztom