Akciózik a Vodafone

Minden eddiginél kedvezőbb mobilinternet csomagokat dob piacra a Vodafone. A cég már az ország 97,4 százalékán nyújt 3G-s elérést.

 

A három csomag közül a legkisebb, a 2 éves hűség esetén havi 2990 forintba kerülő MobilNet S csomag, ami 3 GB-os adatforgalmi keretet tartalmaz. A MobilNet S előfizetői akár 7 Mbit/s sebességgel tölthetnek le adatokat, illetve böngészhetnek az interneten. A csomaghoz a laptopos használat elősegítése érdekében kedvezményes áron, mindössze 1 forintért jár USB modem.

 

Az internet világában jártasabb, magasabb igényű felhasználók számára készült MobilNet M csomag havonta közel négyezer forintba kerül, amely díjért háromszoros letöltési sebesség érhető el: 21Mbit/s, a felhasználható adatforgalmi keret pedig havi 8GB. Ebben a csomagban már a Vodafone R206 Mobile Wifi Routert (MIFI) is megkapjuk mindössze 1 forintért, amivel egyszerre 5 eszköz között is meg lehet osztani az internetes kapcsolatot.

 

A legnagyobb csomag, a MobilNet L havi 5490 forintért akár 42GBit/s-os letöltési sebességet biztosít a felhasználónak, havi 12 GB adatforgalom mellett. A csomag része további 100GB adatforgalom, amit éjszaka, éjfél és reggel 6 között lehet felhasználni. A MobilNet L csomaghoz a két éves hűségszerződés esetén szintén 1 Ft-ért lehet megvásárolni a Vodafone R208 Mobile Wifi Routert (MIFI), amelynek nemcsak a sebessége kétszer akkora, de egyszerre akár 10 készülék számára is képes internetkapcsolatot biztosítani.

  • Megosztom