Akciózik a Tesco

Az áruházláncot is elérte a gyereknapi láz, május 30-ig a legnépszerűbb játékokat 30-50 százalékos engedménnyel kínálja a Tesco. A Tesco Extra áruházakban a Minimax gyerekcsatorna gyereknapi programjai várják a családokat.

 

A Tesco vásárlóinak szokásait időről időre vizsgálva megállapítható, hogy ebben az időszakban a könyvek és a játékok forgalma is láthatóan megnő. Az ismeretterjesztő és foglalkoztató könyvekből 7%-kal több fogy, míg mesekönyveknél 12%-os a növekedés. A játékok közül a csecsemő játékok, a játék babák és a kisautók a legnépszerűbbek ilyenkor, közel 10%-kal növelik az áruházlánc játékforgalmát. Érdekes adat: a játékokkal egy kosárba legtöbbször Kinder Joy tojás kerül – derül ki az üzletlánc közleményébő.

 

A kedvező ajánlatok mellett hét Tesco Extra hipermarketben „Tesco Minimax Gyereknap” kerül megrendezésre. A kétnapos eseményen 25-én és 26-án változatos programmal várja a gyerekcsatorna a családokat. A programok 0-14 éves gyermekeknek, és persze az egész családnak is szólnak: lesz babajátszótér, arcfestés, alkotó kuckó, gyermek- és felnőtt logikai, ügyességi és társasjátékok, akadályjáték, megajáték. A látogatókat életnagyságú Minimax sztárok várják, és naponta több alkalommal lesz sorsolás Minimaxos és Tescós ajándékokért.

  • Megosztom