Akciózik a légitársaság

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága, Közép- és Kelet-Európa vezető diszkont légitársasága különleges „Pink Péntek” akciót hirdet meg, melynek keretében nyolc napon át, november 22-ig 10% kedvezménnyel foglalhatók csoportos utazások minden, a téli menetrendben szereplő járatra.

A Wizz Air idén a csoportos utazásokra biztosít jelentős kedvezményt a 44 országban elérhető 142 változatos úti célra. A légitársaság már 11 főtől elérhetővé teszi a csoportos foglalás lehetőségét, így a céges utak résztvevőin túl akár nagyobb baráti társaságok is kihasználhatják annak előnyeit. Az utasok neve a járat indulása előtt 72 órával ingyenesen módosítható és a viteldíjat két részletben is ki lehet fizetni több mint 30 nappal az indulás előtti foglalás esetén. A csoportos foglalás 55 főig vehető igénybe.

A „Pink Péntek” promóció – melynek neve a légitársaság repülőgépeinek festésére utal – a Wizz Air téli menetrendjében induló járatokra biztosít kedvezményt. Akik a tengerparti napsütésbe repülnének a hideg elől, elutazhatnak Tenerifére, Eilatba vagy Agadirba. A városlátogatások kedvelői akár Berlinben, Brüsszelben vagy Stockholmban is eltölthetik az év végi ünnepeket. A téli sportok szerelmesei pedig ellátogathatnak Milánóba, Bázelbe vagy Szófiába.

  • Megosztom