Akcióval ünnepel a Wizz Tours

Három éve indult a Wizz Tours online utazási szolgáltató, a Wizz Air utazási platformja, amely kerek egy éve önálló utazásszervezőként működik. Az elmúlt évek folyamatos növekedésének köszönhetően tavaly október óta mintegy 30 000 foglalás eredményeként közel 70 000 ügyfél élvezhette a Wizz Tours szolgáltatásainak kényelmét. Az év végére várhatóan a 150 000. utazót is köszöntheti az utazásszervező.

 

A Wizz Tours a Wizz Air kiszervezett utazási üzletágaként indult 2013 októberében, kezdetben elsősorban a régióba irányuló utazások szervezésére fókuszálva. 2015-ben önálló céggé alakulva már a kifelé irányuló utazások szervezésére helyezte át a hangsúlyt, a wizztours.com oldalon kínálva hozzáférést több mint 130 úti cél több mint 30 000 szálláskínálatához a Wizz Air széles járathálózatában.

 

Az elmúlt év során megújult wizztours.com oldalon már nem csak a repülőjegy és a szállás foglalható egy csomagban, de számos kényelmi szolgáltatás, így az utazási biztosítás és a reptéri transzfer is rugalmasan hozzáadható a foglaláshoz. Az autóbérlés és egyéb extra szolgáltatások – akár múzeumi belépők vagy városnéző túrák – megbízható partnerek ajánlatai alapján szintén elérhetők az oldalon. Ami a magyarok legkedveltebb utazási célpontjait illeti, Róma és Barcelona vezeti a városlátogatások toplistáját, míg Málta, Ciprus, Dubai és a Kanári-szigetek a tengerparti nyaralók kedvencei a Wizz Toursnál.

 

Születésnapi ajándékként a Wizz Tours most 5 napos különleges ajánlatot kínál: a HAPPY100 kód felhasználásával 100 euró kedvezmény jár minden téli vakációs célállomásra szóló legalább 5 éjszakás foglalásra, illetve Izlandra a foglalás utazási időszakára vonatkozó megkötés nélkül.

 

  • Megosztom