Akciódúsan indul az ősz az eMAG-nál

A korábbi évek eredményei azt mutatják, hogy fogyasztói oldalról van igény az ilyen jellegű alkalmakra, ezért az eMAG.hu ebben az évben is megrendezi a háromnapos Árak Forradalmát.

Az eMAG idén ősszel ismét megrendezte az év első nagy „vásárlói fesztiválját”: az Árak Forradalmára idén szeptember 11. és 13. között kerül sor. A három nap során az online kereskedő számos kategórában, igazán komoly akciókkal kényezteti a vásárlóit. Az akár 40%-os árengedmény főként mobiltelefonokra, számítástechnikai eszközökre, szórakoztatóelektronikai cikkekre és háztartási gépekre vonatkozik, ezek mellett a webáruház több más kategóriájában is találkozhatunk elképesztően jó ajánlatokkal. A szeptemberi hónap legnagyobb online vásárlási fesztiválja során tehát valóban ütős kedvezményeket találhatunk, melyeket otthonról, vagy akár utazás során is kényelmesen és egyszerűen lehet majd vadászni az eMAG.hu weboldalon, illetve az okostelefonos alkalmazáson keresztül.

„Az Árak Forradalma egy igazán kivételes esemény, ugyanis a három napos időszakban a vásárlók igényeit szem előtt tartva, számos kategórában készülünk a kiemelkedően erős kedvezményeinkkel. A tavalyi évhez hasonlóan bízunk abban, hogy akcióinkkal, illetve a nyáron bevezetett, akár 24 órán belüli eCredit áruhitellel az oldalra látogatók hozzájuthatnak régóta vágyott termékekhez, melyekre háztól házig garanciát és díjmentes, 30 napos visszaküldést vállalunk. Emellett a vásárlóknak lehetőségük van arra is, hogy még a termék kifizetése előtt, a futár jelenlétében kicsomagolhassák és megtekinthessék a megrendelt árucikket, így teljeskörű és megbízható szolgáltatást nyújtunk” – nyilatkozta Györke Ádám, az eMAG marketing igazgatója.

  • Megosztom