Akcióban a Media Markt

A november hónap teljes egészében az akciókról szól a műszaki áruházláncok piacán. A Media Markt eddig minden pénteken árleszállításokkal és különböző akciókkal várta az érdeklődőket. Ma is egy különleges meglepetéssel készül: a Red Friday napján nem csupán megfelezi az ÁFÁ-t minden egyes termék esetében, hanem a vásárlók számára nyújtott szolgáltatások is 50 százalékkal olcsóbban vehetőek igénybe.

 

Az Egyesült Államokban évek óta 50-60-70 százalékos leértékelések vannak a Fekete Pénteken, Magyarországon csupán 1 éve honosodott meg ez az esemény. A tavalyi év adataiból kiindulva idén is nagy érdeklődés várható a műszaki cikkek iránt. Ha a kedvezmények összértékét nézzük, akkor több százmilliós összeget is spórolhatnak a vásárlók.

A Media Markt ezért úgy döntött, hogy 1 héttel a Black Friday előtt megrendezi a Red Friday eseményét, amelynek keretén belül különböző leárazásokkal kedveskedik vásárlóinak Ezen a pénteken a webshopban és az áruházak kínálatában elérhető termékekre is ugyan azok a kedvezmények vonatkoznak. A Red Friday rendezvény az áruház színéről kapta a nevét és azzal a céllal hozták létre, hogy meghosszabbítsák vele a kedvezményes időszakot.

 

 

ÁFA kedvezmény és feláras szolgáltatások

 

A Media Markt ezen a napon országszerte ÁFA kedvezménnyel készül a teljes termékpalettára vonatkozóan.

 

Ezen kívül az alábbi szolgáltatásokra is 50 százalékos árengedményt biztosít:

  • az OKOSPONT-okon kínált start és költöztető szolgáltatás bármilyen okos eszköz (notebook, tablet, okostelefon) vásárlása esetén.

  • televízió készülék vételekor a Garancia Plusz biztosítás díjának felét a Media Markt vállalja át.

  • háztartási nagygép vásárlásakor a házhoz szállítás és beüzemelés költsége is 50%-al kevesebb, mint általában.

 

 

Vasárnapi nyitva tartás, széles választék, hatalmas raktárkészlet

 

A Media Markt nem csupán a Red Friday napján, hanem év végéig minden vasárnap várja országszerte az érdeklődőket. Az üzletlánc az ország legnagyobb, személyesen megnézhető, kipróbálható és akár azonnal hazavihető választékával várja a vásárlókat.

 

  • Megosztom