Ajándékkal csábít online adategyeztetésre a Telenor

Jól járnak azok a feltöltőkártyás felhasználók, akik online egyeztetik az adataikat a Telenornál, a társaság ugyanis 500 MB adat és 20 perc beszélgetést ad nekik ajándékba. Június 1-től már 380 postahivatalban is elvégezhetik az adategyeztetést a vállalat feltöltőkártyás ügyfelei.

 

SMS-ekben hívja fel a Telenor feltöltőkártyás ügyfelei figyelmét az adategyeztetés 2017. június 30-i határidejére. A szolgáltató május 30-tól 500 MB adatot és 20 perc hálózaton belüli beszélgetést ajándékoz azoknak az ügyfeleinek, akik a www.telenor.hu/adategyeztetes oldalon végzik el az adategyeztetést. Azok, akik személyesen kívánják egyeztetni adataikat, június 1-től már országosan 380 postahivatalban is megtehetik ezt.

 

Azok az előfizetések, amelyeknél nem történik meg az adategyeztetés, a törvény rendelkezése szerint lezárásra kerülnek 2017. július 1-jén.

 

„Várhatóan sokan lesznek, akik az utolsó hetekre halasztják az ügyintézést. Szeretnénk megelőzni a zsúfoltságot üzleteinkben, és biztosítani minden érintett feltöltőkártyás ügyfél számára, hogy a határidőig elvégezhesse az adategyeztetést. Ezért a weboldalunkon is megnyitottuk az adategyeztetést, amely csupán pár percet vesz igénybe, és kényelmesen, akár otthonról is elérhető. Ráadásul most ajándék adattal és beszélgetéssel kedveskedünk azoknak az ügyfeleknek, akik a honlapunkat választják.” – mondta Banovic Aleksandra, a Telenor lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

  • Megosztom