AH: kikerül a TV Paprika és a Spektrum a kínálatból

Kiveszi a Mindig TV Extra kínálatából a TV Paprika és Spektrum csatornákat az Antenna Hungária a 24.hu beszámolója szerint. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi kerül majd a helyükre.

 

Április elsejétől kerül ki az Antenna Hungária Mindig TV Extra rendszerének kínálatából a TV Paprika és a Spektrum – a 24.hu értesülését a földfelszíni (tető- és szobaantennás) műsorterjesztő cég ügyfélszolgálata is megerősítette. A szolgáltató az AMC Networks adója ehelyett egy másik hasonló profilú (tehát gasztro típusú) csatornát ígér az ügyfeleinek, de azt egyelőre nem tudják megmondani, hogy pontosan melyiket.

 

A Spektrum TV szintén kikerül a Mindig TV Extra kínálatából. Egyébként az alapcsomagba kerül át a családi (drágább) csomagból a National Geographic, illetve a fizetős alapcsomagok terén egyéb csatornabővülés is van, igaz, olyan gyér nézettségű és ismertségű csatornák kerülnek a kínálatba mint a D1 TV, a Fix TV és a Heti TV – írja a 24.hu.

 

A portál összeállítása szerint elképzelhető, hogy a Chili TV kerül majd be a TV Paprika helyett. Mint ismert, az Andy Vajna tulajdonában lévő TV2 Csoporthoz tartozó adó kapcsán jogi vita alakult ki a TV2 Zrt. és az AMC Networks között. Egy bírósági végzés értelmében nem is használhatná a Chili TV nevet. A 24.hu beszámolója szerint az ügy már ott tart, hogy bírósági végrehajtást kértek a TV2 Zrt. ellen, mert az nem tett eleget a bírósági végzésnek és továbbra is használja a Chili TV nevet.

  • Megosztom