Adatforgalommal segít a Vodafone

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal összefogva a Vodafone Magyarország adathasználat nélkül teszi elérhetővé ügyfelei számára a legfontosabb központi információs oldalakat a koronavírus-járványra tekintettel.

A cég ügyfelei a legfontosabb központi (kormányzati, önkormányzati, állami és európai uniós) programokat, intézkedéseket és információkat tartalmazó honlapokat látogathatják adathasználat nélkül, azokat a felületeket, amelyek segíthetik a lakosságot és a vállalkozásokat a következő hónapokban az egészségügyi óvintézkedések betartásában és a munkahelyek megóvásában. Így többek között a VALI – Vállalkozói Információs Portált, valamint a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat, a Virtuális Munkaerőpiac Portál, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal honlapját is adatkeret használata nélkül kereshetik fel a szolgáltató ügyfelei.

A Vodafone Magyarország emellett azt is bejelentette, hogy számos oktatási és álláskereső portált, illetve a különféle iparkamarák honlapjait is adatforgalom használat nélkül böngészhetik az ügyfelek, ezzel is hozzájárulva, hogy a lakosság és a vállalkozások minél gyorsabban túlléphessenek a világjárvány okozta gazdasági nehézségeken.

A Vodafone Magyarország a világjárvány kirobbanása óta folyamatosan vezette be azokat a szolgáltatásokat és kedvezményeket, amelyekkel a lakosságot, a vállalkozásokat és a hatóságokat segítették, amikor arra a legnagyobb szükség volt. A kritikus időszakban, a járvány tavaszi indulásakor többek között ingyenes adatkeretet biztosítottak, elérhetővé tettek különböző oktatási tartalmakat, ingyen beszélgetéssel segítették a 65 év felettieket és az egészségügyi dolgozókat. Emellett pedig több alkalommal digitális eszközökkel segítették a leginkább rászorulókat.

  • Megosztom