A Vidi erősítette a Story4-et

Bár a Videoton tegnap egygólos vereséget szenvedett hazai pályán a Genktől, az összecsapást élőben közvetítő Story4-nél nem panaszkodhatnak. A csatorna nézettsége ismét megugrott, az RTL Klub és a TV2 után a harmadik legnépszerűbb adó volt a 18-49 éveseknél a meccs ideje alatt.

 

A közvetítést 717 ezren látták, ami kimagasló eredménynek számít a kategóriában, hiszen a reklámértékesítés szempontjából fontos 18-49 éveseknél a meccset a televíziónézők 5,43%-a követte figyelemmel. A meccs alatt az RTL Klub és a TV2 után főműsoridőben a Story4 volt a harmadik legnézettebb csatorna – írja közleményében az adó. Ráadásul tegnap a 18-49 éves férfiak körében a leghosszabb ideig nézett kábeltévé szintén a Story4 volt.

 

A Videoton ugyan a tegnapi mérkőzésen kikapott, de hátra van még az utolsó felvonás. A székesfehérvári csapat még mindig továbbjuthat, de a sorsa már nem a saját kezében van. Ehhez azonban a Sportingot mindenképpen le kell győznie. December 6-án, 20.45-től a Story4 élőben közvetíti a Sporting Lisszabon–Videoton FC mérkőzést.

 

Az Európa Liga aktuális meccsei az interneten is követhetők élőben. A Hír24 sport-rovata, a Sport24 nem csak a mérkőzés jelét közvetíti, hanem a beharangozó szakmai riportokat is elérhetővé teszi még a kezdő rúgás előtt. A mérkőzés internetes elérése is folyamatosan erősödő számokat produkál.

  • Megosztom