A UPS szállítja Európa legjobb borait

Megújult szolgáltatásával a UPS most már az Európán kívüli fogyasztók számára is közvetlenül szállít borokat.

A UPS bővíti szolgáltatásportfolióját, így mostantól az alkoholos italok, borok és sörök közvetlenül juthatnak el a fogyasztókhoz a világ bármely pontján. A borszakértők és ínyencek így kedvenc italaikat a UPS Express vagy Standard szolgáltatások igénybevételével, akár közvetlenül a szőlőültetvényekről is beszerezhetik.

A 2017-es Vinexpo / IWSR Global Study 2015–2020 felmérése szerint a kínai borimport 2016 és 2020 között várhatóan 80 százalékkal emelkedik, a teljes ázsiai–csendes-óceáni térség pedig közel 13 százalékos importnövekedésre számíthat. Olaszország, Franciaország és Spanyolország a globális bortermelés 50 százalékát adja, az EU-n kívüli piacokon erősödő fogyasztás így komoly lehetőség a további növekedésre, hiszen az öreg kontinensen a borfogyasztás csökkenő tendenciát mutat.

A UPS közvetlenül a fogyasztókhoz való borkiszállítást biztosít Európa egyes országaiból Kínába, Dél-Koreába, Japánba, és mostantól Kanadába, a Dominikai Köztársaságba, Hongkongba, Indiába, Makaóba, Dél-Afrikába, Svájcba, Új-Zélandra, a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Tajvanra és Thaiföldre. Ez a B2C-szolgáltatás a UPS már meglévő B2B-portfólióját is kiegészíti, és így globális lefedettségű, legyen szó akár raklapos vagy raklap nélküli szállításról. Azok, akik az Európai Unió területén belül szállítanának vagy rendelnének, szintén igénybe vehetik a UPS borszállítási szolgáltatását.

A Franciaországból és Olaszországból rendelő ügyfelek a UPS Customized Declared Value for Wine programját is igénybe vehetik. A UPS Capital által kínált szolgáltatással, a megrendelők előzetesen igazolt csomagolást használva akár 500 euró értékig is biztosíthatják csomagjaikat. Amennyiben a szállítmány ennél többet ér, az ügyfelek további védelmet is igénybe vehetnek, akár a teljes kiskereskedelmi érték erejéig. A megrendelők biztosak lehetnek abban, hogy boraik biztonságosan megérkeznek rendeltetési helyükre, ha pedig valamilyen oknál fogva a bor megsérül a szállítás során, a UPS teljes jótállást biztosít a bor értékére, és a szállítási költségekre egyaránt.


Tags: ,

  • Megosztom