A TV2 sztárja még nagyobb bajba kerülhet

A hírek szerint Damu Roland legutolsó barátnőjét, Jucikát is bántalmazta. Bár Ruttner György szerint ebből nem lehet ügy, vannak, akik úgy vélik, a színész nagy bajban van.

Damu Rolandot korábban négy év hat hónap szabadságvesztésre ítélték, amelynek letöltését néhány napja kezdte meg. Időközben az is kiderült, hogy tegnap Budapestről átszállították a tiszalöki börtönbe, ahol állítólag luxuskörülmények vártak rá.

Lehet, hogy nagy szüksége is lesz a kényelemre, hiszen ha a hírek igazak, nem kizárt, hogy tovább marad bent a börtönben, mint az eredetileg rá kiszabott négy és fél év. A napokban ugyanis felröppent a hír, hogy Damu Roland állítólag exmenyasszonyát, Jucikát is bántotta. Az ismerősök ezt megerősítették, de az érintett az egyik napilapnak csak annyit mondott: sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja a verés tényét.

Bár Damu ügyvédje, Ruttner György a Hír24 érdeklődésére azt mondta, nem szeretné kommentálni a pletykát, azt azonban elmondta, szerinte nem indulhat újabb eljárás Damu Roland ellen.

Más, kívülálló jogászok viszont másképpen látják a sorozatszínész helyzetét. Mint mondják, ha Jucika esetleg feljelenti Damut, akkor újabb eljárás indulhat ellene. Amiatt, hogy jelenleg jogerős börtönbüntetését tölti, még nem mentesül egy esetleges újabb felelősségre vonás alól. Még az is előfordulhat, hogy akár újabb letöltendő szabadságvesztést szabnak ki rá, melyet a mostani letöltését követően kell megkezdenie. Ebben az esetben tehát még tovább lehet rácsok mögött, mint négy és fél év – írta a hir24.hu.

  • Megosztom