A szegediek mellé állt az Adidas

Az Adidas Magyarország Kft. és a MOL-Pick Szeged csapatot üzemeltető Pick Kézilabda Zrt. 2+1 évre szóló támogatási megállapodást kötött. A szerződés aláírását követően bemutatták a sportcsapat új, 2017/2018-as szezonra tervezett mezeit is.

 

A „Csak előre! – 2022” sajtótájékoztatón részt vett Szögi Nándor a Pick Kézilabda Zrt. cégvezetője és Tamás Áron az Adidas Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, valamint a MOL-Pick Szeged vezetőedzője Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapics másodedző és Bánhidi Bence válogatott kézilabdajátékos is.

 

A megállapodás kapcsán Szögi Nándor elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy az adidas a jövőben is kiemelten támogatja Klubunkat. Mindamellett, hogy mindkét fél célja a már eddig is sikeres együttműködés folytatása, nagyon remélem, hogy a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata a következő szezonokban is bebizonyítja, hogy érdemes az adidas bizalmára”.

 

„Az adidas évek óta elkötelezett támogatója a hazai sportéletnek, ezért is nagy öröm számunkra, hogy egy újabb együttműködéssel járulhatunk hozzá a magyar sport erősítéséhez. Mi az adidas-nál abban hiszünk, hogy a sport erejével képesek vagyunk megváltoztatni az emberek életét. Különösen igaz ez a közösségi sportokra, hiszen a szurkolás örömét akár ezrek élhetik át egy-egy csapatmérkőzés közben a pálya szélén” – hangsúlyozta Tamás Áron az Adidas Budapest Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A hosszútávú megállapodás aláírását követően a sportklub bemutatta a 2017/2018-as szezonra tervezett adidas mezgarnitúrákat is. A MOL-Pick Szeged klasszikus kék-fehér csíkos mezét a november 5-i Rhein -Neckar Löwen elleni BL mérkőzésen avatja fel a szegedi csapat.

 

Az eseményen jelen volt Bánhidi Bence, aki amellett, hogy bejelentette szerződéshosszabbítását a szegedi kézilabdaklubnál, egy különleges jótékonysági akció indulására hívta fel a közönség figyelmét. A MOL-PICK SZEGED csapata minden évben olyan családoknak és alapítványoknak segít, akiknek akár pénzbeli akár tárgyi eszközök beszerzésében van támogatásra szüksége.

 

Az akció keretein belül ebben az évben a MOL-PICK SZEGED csapat hazai mérkőzésein kihelyezett gyűjtőládákon és online utaláson keresztül lehet adományozni a Reménysugár a Dél-Alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány részére. Azok a jótékonykodók, akik minimum 1000 forintot ajánlanak fel az akció során a beteg gyermekeknek részt vehetnek egy adományozói sorsoláson is, melyen egy Bánhidi által aláírt limitált kiadású mezt és egy páros meccsbelépőt nyerhetnek.

 

A jótékonysági akció november 5-től december 2-ig tart.

  • Megosztom