A Rézangyal a Clue PR-t választotta

Novembertől a Clue PR végzi a Rézangyal márka PR kommunikációs feladatait. Az együttműködés keretében az ügynökség teljes körű szolgáltatást nyújt a márkának.

 

“A jövő év a Rézangyal márka megújulásának időszaka lesz. Az ügynökség kiválasztásban két döntő szempont volt: új partnerünk rendelkezzen iparági referenciákkal, de ami még fontosabb, hogy friss szemlélettel rendelkező kreatív szakemberekkel tudjunk dolgozni a márka megújításán” – mondta el Haász Dömötör, Rézangyal marketingvezető.

 

Körömi János, a Clue PR ügyvezetője az együttműködés kapcsán elmondta: „Örülünk, hogy a Villányi borvidék és a Somlói borvidék után az élelmiszeripari szegmens újabb jelentős szereplője döntött ügynökségünk mellett. Inspiráló kihívás számunkra egy ilyen ismert és elismert márka hírnevének gondozása.”

 

A kelet-közép-európai régióban aktív, budapesti és varsói központtal rendelkező Clue PR ügyfelei között megtalálható a világ vezető online pénzügyi szolgáltatója, a PayPal, Európa egyik vezető kintlévőség-kezelője, az EOS Csoport, valamint a készpénzmentes fizetési megoldások globális piacvezetője, az Ingenico Group.

  • Megosztom