A PLT-nél a Bors hirdetésszervezése

A Pannon Lapok Társasága és a Híd-Rádió Zrt. együttműködési megállapodást kötött a Bors című napilap ügynökségi értékesítésére. A szerződés értelmében 2011. június 1-től a PLT fogja képviselni a bulvár médium print- és online kiadását az ügynökségi piacon.

A Pannon Lapok Társasága a Dunántúl meghatározó lapkiadójának számít a hozzá tartozó napilapok példányszáma és olvasottsága alapján. Kiadói tevékenységének fontos pillére a hirdetésszervezés. Zala, Vas, Veszprém és Fejér megyében tudja biztosítani az elérhető célcsoportok széles skáláját, amely a Bors révén júniustól még színesebbé válik majd.

 

A PLT lapcsoportjához négy megyei (Zalai Hírlap, Vas Népe, Veszprém megyei Napló, Fejér Megyei Hírlap) és egy városi napilap (Dunaújvárosi Hírlap) tartozik. Bulvár jellegű lappal azonban eddig nem rendelkezett, ezért izgalmas kihívást és új célcsoportok elérésének lehetőségét is jelenti a Bors napilapot érintő megállapodás.

 

A több mint 175.000 példányban értékesített és 680.000 olvasóval bíró megyei napilapok mellett a megállapodás révén Magyarország második legnagyobb példányszámban megjelenő bulvár napilapját képviselheti és értékesítheti az ügynökségek felé a PLT. A Borsot közel 292.790 fő forgatja naponta, és mintegy 84.606 példányban kel el.

  • Megosztom