A NatGeo Wilddal bővül a műsorkínálat

Október 1-jétől a NatGeo Wild is bekerül a MinDig TV Extra kínálatába. A természetfilmekre szakosodott csatorna az Alap és Családi csomagok mellé választható Világjáró csomagban lesz elérhető.

Az E jelű multiplexen négy különböző kiegészítő csomagban összesen kilenc új, többségében ismeretterjesztő, sport- és filmcsatornát indít az Antenna Hungária. A minicsomagok Alap- vagy Családi műsorcsomagra történő élő előfizetés mellé választhatók. A bővülő programkínálatba a természetfilmekre szakosodott NatGeo Wild is bekerül. A csatorna a MinDig Tv Extra kiegészítő, Világjáró csomagjában lesz elérhető.

A NatGeo Wild a hagyományos National Geographic hangulatot megidézve egyedülálló történetek és lenyűgöző képi világ segítségével mutatja be a természet és az állatvilág valódi arcát, valamint olyan tévésztárok népszerű sorozatait tűzi műsorra mint a kutyapszichológiával foglalkozó világhírű Cesar Millan, a rendkívüli állatorvos Dr. Pol, vagy a vadállatok között élő „oroszlánsuttogó”, Kevin Richardson.

A csatorna fő célja az ismeretterjesztés, tájékoztatás, és a Föld élővilágának egyedülálló módon történő bemutatása. Erre irányul a 2014-ben indított Varázslatos Vadon elnevezésű egész éves programsorozat is, amely a világ legszebb és legérintetlenebb tájait járja körbe, hogy a nézőkkel együtt fedezze fel Földünk vadregényes tájait. A Fox International Channels égisze alá tartozó, 2007-ben létrehozott NatGeo Wild jelenleg a világ 131 országában 38 nyelven fogható.

Ahogy a National Geographic Society, úgy a NatGeo Wild is elkötelezett a természet és vadállatok védelmében. A csatorna figyelemfelkeltő kampányai közé tartozik a minden évben megrendezésre kerülő „Nagymacskák hete” programsorozat, amely a National Geographic nagymacskák megmentésére indított természetvédelmi programjához kötődő műsorfolyam.

  • Megosztom