A MikulásGyárat támogatja a Multipont Program

A MOL és az OTP Bank által alapított Multipont Program legújabb, karácsonyi akciójával a rászoruló gyerekeket szeretné támogatni, ezért a MikulásGyár Alapítvánnyal kötött együttműködés keretein belül a december 1. és 20. közötti pontbeváltási tranzakciók, valamint december 1. és 18. között minden, a Multipont weboldalán történő kártyaigénylés után 100-100 forinttal támogatja az idén 10 éves jubileumát ünneplő jótékonysági kezdeményezést.

 

A közel 3 hétig tartó akció során az új belépők és a régi kártyatulajdonosok is hozzájárulhatnak egy mozdulattal, anyagi kiadások nélkül ahhoz, hogy minél több gyermeknek szebb legyen az ünnep. A december 18-ig a Multipont weboldalán új kártyát igénylők, egy kifejezetten erre az időszakra készített és limitált kiadású MikulásGyár-Multipont kártyát is választhatnak. A kártya igénylése díjmentes az igénylő számára, viszont a Multipont Program minden egyes beérkezett online igénylés után 100 forinttal támogatja a MikulásGyárat.

 

A már régóta Multipont kártyájukat használó ügyfelek sem maradnak ki a jótékonysági kezdeményezésből, hiszen a december 1. és 20. között megvalósított minden egyes pontbeváltás tranzakciójuk után, a Multipont Program további 100 forinttal támogatja az ország egyik legnagyobb és már sok éve sikeresen működő jótékonysági akcióját. A pontbeváltás is ingyenes, és a pontokat nem adományozásra kell fordítaniuk a kártyabirtokosoknak, hanem a saját vásárlásaik kapcsán váltják be, ezzel megtakarítva az ünnepi költségekből egy részt, hiszen 1 multipont 1 forintot ér pontbeváltáskor.

 

„Bízunk benne, hogy ezzel a kezdeményezésünkkel számos régi kártyatulajdonosunk és új ügyfelünk is hozzájárul a MikulásGyár egyedülálló adománygyűjtő programjához, hiszen ez számukra csak egy mozdulat, nem kerül semmibe, sőt, még takarékoskodhatnak is vele, viszont ezzel egyidejűleg számos rászoruló gyerek ünnepét tehetik szebbé” – mondta el Grexa Liliána, a Multipont kommunikációs vezetője.

 

A MikulásGyár célja a mélyszegénységben élő nagycsaládok, így rengeteg gyermek segítése, azáltal, hogy tartós élelmiszert, jó minőségű ruhát, takarót, játékot és könyvet gyűjt, valamint – a befolyt adományokból – vásárol is számukra. A gyűjtésnek köszönhetően az előző évben 289 ezer gyermek kapott ajándékot Karácsonyra, idén a 350 ezer gyermek megajándékozása a cél.

 

  • Megosztom