A médiába is betör Hosszú Katinka

Új részleggel bővül az Iron Corporation, média- és tartalomfejlesztési divíziót hoztak létre – jelentette be Hosszú Katinka Facebook oldalán. Az osztály élére a Sport TV-től igazoltak egy ismert szakembert, a műsorvezetőként és kommentátorként is tevékenykedő Szaniszló Csabát.

 

Hosszú Katinka a bejegyzésben azt írta, hogy több céljuk is van ezen a számukra új területen. Mivel hatalmas az érdeklődés iránta és az általa felépített márka iránt is, fontosnak tartja, hogy minél rendszeresebb és színvonalasabb tájékoztatást kapjanak arról a rajongók, érdeklődők, hogy mi is történik a sportolónővel, illetve a hozzá kötődő branddel. „Emellett örülnénk, ha ti is többet szólhatnátok hozzánk, ha az Iron Nation tagjai egymáshoz is közelebb kerülnének, ami így reményeink szerint szintén könnyebben valósulhat meg. Természetesen vannak ennél távolabbi és merészebb céljaink is, melyekről most talán korai még beszélni, de hamarosan ennek is eljön az ideje” – fogalmazott a Facebookon Hosszú Katinka.

 

Az új osztály élére a Sport TV műsorvezetőjét és kommentátorát, Szaniszló Csabát csábították át, aki hosszas beszélgetések után mondott igent és 12 év után hagyta ott Magyarország első tematikus sportcsatornáját. Szaniszló Csaba a sportesemények közvetítése mellett az elmúlt években „hazai és nemzetközi televíziós sportjogok beszerzésével is foglalkozott, másodmagával álmodta meg és hozta létre a Trash Talk című amerikaisport-talkshowt, nemrég elkészítette első dokumentumfilmjét, mely hazánk egyetlen NBA-játékosa, Dávid Kornél amerikai pályafutásának fontosabb állomásait követte végig, az elmúlt nyáron pedig a nemzetközi televíziókért felelt az úszó-világbajnokságon” – olvasható a bejegyzésben.

 

Az Index beszámolója szerint az Iron Network egy már most is működő csatorna, ami több mint 15 ezer feliratkozóval rendelkezik és rendszeresen jelentkezik új tartalommal. A portálnak nyilatkozva Szaniszló Csaba elmondta, hogy mostanra akkorára nőtt ez a részleg, hogy szükség volt valakire, aki összefogja ezt a területet. A Sport TV-től érkező szakember szerint a tévézés egyelőre távlati terv lehet. A céljuk egyelőre az, hogy novembertől még több és még jobb tartalmak jelenjenek meg az Iron Network csatornáján. Szaniszló Csaba azt is elárulta az Indexnek, hogy bár a jogbeszerzést, illetve a kommentálást leadja előző munkahelyén, de azért teljesen nem szakít vele, hiszen a jövőben is ő marad a Trash Talk műsorvezetője.

  • Megosztom