A közönségre bízza a döntést az MTÜ

Ötven pályázat érkezett amatőr és profi alkotóktól a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által hirdetett óriás #HelloHungary feliratok megfestésére. A legjobbakat a közönség szavazással választhatja ki.

 

Az ügynökség szeptember végén hirdette meg Az Én Magyarországom elnevezésű pályázatot, amelynek keretében kilenc óriás feliratot ajánlottak fel arra a célra, hogy a jelentkezők kreatív módon mutathassák meg, mit jelent nekik Magyarország – írja az MTÜ közleménye alapján az MTI. A beérkezett látványtervekre a MTÜ Facebook-oldalán lehet szavazni, a legjobb kilencből az ügynökség készít installációt.

 

Az első óriás #HelloHungary feliratot tavaly szeptember 27-én helyezte ki az ügynökség a turizmus világnapjához kapcsolódva. Az elmúlt évben elkészült feliratok előtt mostanra már több mint 10 ezer fotó készült és került fel a közösségi oldalakra, a #hellohungary hashtag pedig csaknem 35 ezerszer található meg az Instagramon, nemcsak az óriásfeliratok mellett, hanem egyre elterjedtebb a külföldi turisták Magyarországon készült fotói alatt is.

  • Megosztom