A K&H az Ingenicot választotta

Az Ingenico Group, az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője nyerte a K&H Bank POS megoldásokra kiírt tenderét. A két vállalat évek óta dolgozik együtt, és a tender lezárta után, februárban újították meg a terminálok szolgáltatására vonatkozó keretszerződést. A megállapodás keretében a K&H Bank teljes POS terminál parkját modernizálja az Ingenico Group innovatív és teljeskörű portfóliójának köszönhetően.

 

„A K&H Bank számára mindig is rendkívül fontos volt, hogy ügyfelei részére kiemelkedő minőségű, innovatív, a változó vásárlási igényeknek megfelelő és magas biztonságú pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson. A fizetési értéklánc fontos eleme a POS terminál, ezért határoztunk a terminál-parkunk modernizációja mellett. Így ügyfeleink számára a legújabb és legszigorúbb biztonsági követelményeknek is megfelelő megoldásokat tudjuk nyújtani”– mondta el Szemmelveisz András, a K&H hardver és telekommunikáció szakterület vezetője.

 

Szabó Gábor, az Ingenico Group Magyarországért felelős vezetője kiemelte a két vállalat stratégiai megállapodásának fontosságát: „Büszkek vagyunk arra, hogy továbbra is részt vehetünk a K&H Bank POS megoldásainak korszerűsítésében. Az Ingenico innovatív megoldásai lehetővé teszi a pénzintézet számára, hogy kereskedelmi partnerei személyesebb élménnyé tehessék üzletükben a kártyás fizetést. Az általunk kínált termékek megfelelnek a legújabb biztonsági előírásoknak és a legmodernebb kártyaelfogadási technologiákat is támogatják, mint példaul az érntésmentes fizetés, amely Magyarországon is nagy ütemben terjed” – mondta el a szakember.

  • Megosztom