A Játéknet lett az Ország Boltja

Idén először ezernél is több webáruház szállt versenybe az Ország Boltja díjért, az Árukereső.hu által szervezett megmérettetésen ezúttal a Játéknet nyerte a fődíjat. Összesen 37 díjat osztottak ki, és két új kategória is volt.

 

Az Ország Boltja verseny történelmében az idei év volt az első, amikor a résztvevők száma meghaladta az ezret, egész pontosan 1084-en szálltak versenybe a kategória díjakért és a fődíjért. Az idei évben a jelentkezők két új kategóriában is indulhattak (Mobilkommunikáció és Webpláza), így ezúttal összesen 37 díj került kiosztásra: 19 népszerűségi díj, 17 minőségi díj, valamint a legjobb webáruháznak járó Ország Boltja fődíj.

 

2017-ben Az Ország Boltja megtisztelő címet a Játéknet Webáruház nyerte el, mely 2005-ben indult családi vállalkozásként, mára pedig az ország egyik legnagyobb játék webáruházává nőtte ki magát. A Játéknet Webáruház az első, akinek sikerült dupláznia a verseny történelmében, hiszen már 2014-ben is elnyerte Az Ország Boltja címet.

 

A kategória díjak egy részét az online piacon meghatározó szerepet betöltő cégek képviselői adták át, más részét pedig olyan közszereplők, akik az egyes kategóriák tematikájához köthetőek. Így került a választás többek között Zsidró Tamásra, aki a Divat és ruházat kategória nyertesének nyújtotta át a díjat. Czollner Gyula az Autó-motor, Szekeres Nóra a Baba-mama, Buday Péter pedig az Élelmiszer kategória első helyezettjének díját adta át. Béres Alexandra a Sport és fitnesz, míg Görög Zita a Szépségápolás és egészség kategória díjátadói voltak.

 

A nyertesek teljes listája itt található.

  • Megosztom