A Dunára került a Magyarország, szeretlek!

Századik adásához közelít a népszerű közmédiás vetélkedő, ami a megújult Duna TV-re került át.

Március 15-én ismét visszatért a képernyőre a Magyarország, szeretlek! Szente Vajk vezetésével. A látványos és szórakoztató show-műsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól. A tavaszi évadban sem lesz hiány humoros helyzetekből, a két csapatkapitány, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő már rögtön az első adásban meglepte a közönséget.

A fordulatokban gazdag feladatok közt ezúttal is ott lesz a Lista, a „Mi vagyok én?”, a Szóbeszéd, a „Ki nevet a végén?”, valamint a játékosok rémálma: a Ketyegő. Ahogy azt már megszokhatták a nézők, minden adásban kiderülnek érdekes adatok, tények hazánkról, sőt a meghívott vendégekről is. A műsor remek hangulatáról ezúttal is Nagy Laci és zenekara gondoskodik, akik népszerű, ismert énekesekkel egészülnek ki, és természetesen nem hiányozhat az olasz Daniele, aki énektudásával és magyar kiejtésével komoly kihívás a versenyzők számára.

Március 15-én egy különleges ünnepi adással várták a nézőket: a közmédia legújabb tévésorozatának, a Kossuthkiflinek szereplői – Lengyel Tamás, Trokán Nóra, Kálloy-Molnár Péter, Fátyol Kamilla, Kőszegi Ákos és Scherer Péter – mutatták meg mit tudnak Magyarországról. A hangulatos zenékről Muri Enikő, az Operettszínház színésznője gondoskodik.

A közmédia negyedik éve futó vetélkedőshow-jában egyébként eddig 450 vendég, 50 énekes, sok száz dal és több mint 3000 kérdés volt.

A műsor vasárnap esténként 20.00-kor jelentkezik a Dunán.

  • Megosztom